Avslappnad design med enkla stilrena snitt är vad klädvarumärket Velour erbjuder sina kunder.

Per Andersson som startade företaget ville göra moderna kläder som bygger på svunna tider och preppykänsla, säger ekonomiansvarig på Velour Hanna Sörensen. Hon berättar att Velour har tre butiker i Göteborg, Köpenhamn och Amsterdam. De två sistnämnda fungerar mer som franchiseföretag. Dessutom har Velour 170 återförsäljare världen över.

Produktionen i Asien
Själv sitter Hanna på Velours huvudkontor i Göteborg. Hon berättar att Velour bland annat har sin produktion i Asien och att de har fått Swedbanks hjälp med sådant som en säkrare dokumenthantering och betalningar.

Vi får till exempel hjälp från banken med att skicka dokument till och från utlandet på ett säkert sätt. Det underlättar affärerna med våra utländska affärspartners.

Små och stora
Gör du affärer i regioner där politiska beslut kan få konsekvenser för dina affärer kan bankens utlandstjänster gör affärerna säkrare och tryggare  både för ditt företag och din affärspartner. Tjänsterna passar både små och stora företag.

Läs mer om Velour