– Vi har fått många förfrågningar från kunder efter den här typen av försäkringslösning. Därför är vi nu glada att kunna erbjuda ett kompletterande skydd som är anpassningsbart efter olika verksamheter, säger Lars Österman, affärsansvarig Pension & Försäkring.

Försäkringen är speciellt framtagen för mindre företag och kan tecknas av dig som har ett företag som omsätter max 10 miljoner kronor om året och har högst fem anställda.

Allt du behöver plus lite till
Företagsförsäkringen täcker egendom, avbrott i verksamheten samt rättsskydd och ersättning vid överfall. Utöver det får du dessutom försäkringar anpassade efter din verksamhet. Har du till exempel ett entreprenadföretag kanske du har behov av en försäkring som gäller på just det arbetsområdet.

Bra komplement till paketet Bättre Affärer
Lena Hammar jobbar som företagsrådgivare på Kundcenter Företag och hjälper dagligen företagare att se över deras skydd och försäkringsbehov.

– Många av de företagskunder som jag pratar med saknar ett fullgott skydd. Därför känns det bra att kunna erbjuda en försäkringslösning som är anpassad efter deras behov. De flesta har redan paketet Bättre Affärer och tycker att vår företagsförsäkring blir ett bra komplement då de får en komplett lösning med allt en företagare behöver. Dessutom känner de en säkerhet i att ha allt samlat på ett ställe, säger Lena Hammar.

Skaffa företagsförsäkring snabbt och enkelt
Du kan själv beställa företagsförsäkringen enkelt i internetbanken. Du kan även ta fram ett försäkringsförslag som du kan spara och återkomma till. Vill du ha mer information om erbjudandet och hur det kan anpassas till din verksamhet kan du ringa Kundcenter Företag på 0771 – 33 44 33, (alla dagar 07-23), och prata med en av våra företagsrådgivare.

Glöm inte att du kan utföra enklare bankärenden dygnet runt med telefonbankens självbetjäning. Ring 0771 – 22 11 22 välj 1#.(Anslutning till tjänsten krävs)