När du har börjat få upp omsättningen i ditt företag är det bra att komplettera ditt Bankkort Business med ett Visa Business Card. Till skillnad från Bankkort Business är inte Visa Business Card kopplat till företagskontot. Istället får du en faktura varje månad på alla inköp du har gjort. 

Rabatter på allt från bensin till hotellnätter
Som kortinnehavare får du en hel del förmånliga rabatter när du tankar på Preem eller OKQ(, bor på Best Westerns alla hotell i Sverige och hyr bil hos SIXT.

För dig som reser mycket i jobbet finns många fördelar. I kortet ingår en grundförsäkring som bland annat innehåller avbetalningsskydd och rese- och olycksfallsförsäkring. Om du kompletterar med en tjänstereseförsäkring ingår dessutom skydd mot reseavbrott, förlorat resegods, rättshjälp och mycket annat.

Visa Business Card har dessutom moderniserats med några smarta elektroniska lösningar. För dig som har en smartphone finns det en app som ger dig detaljerad information om saldo, transaktioner och status på de senaste fakturorna. För att underlätta ytterligare för dig har vi anslutit kortet till e-faktura/EDI. Med e-faktura slipper du onödiga papper och har full överblick över dina fakturor. Dessutom kan du surfa gratis med mobilt bredband från Joors.

Prova kortet fritt i 12 månader.*
Självklart kan du använda kortet som ett vanligt Visa-kort. Det fungerar på 20 miljoner betalställen över hela världen. Du kan välja om företaget eller en anställd ska vara betalansvarig. Du bestämmer själv vilken begränsning kortet ska ha. Du som är företagskund i Sparbanken 1826 får prova kortet fritt i 12 månader. Normalt pris är från 450 kronor per år. Om du behöver fler kort, till exempel till dina anställda kostar det 200 kronor styck. Varje kort får en separat faktura vilket gör det enkelt att alltid ha koll på inköpen.

*Erbjudandet gäller kort där företaget har betalningsansvaret.