Genom våra samarbetspartners kan du skapa en attraktiv webbutik där du även kan erbjuda de vanligaste betalningssätten.

Snygg och smart webbutik

Genom våra samarbetspartners Nordisk e-handel ingår en användarvänlig webbutik som är speciellt framtagen till dig. För att möta marknadens behov är webbutiken mobilanpassad. Vilket innebär att dina kunder kan handla enkelt direkt från sin smartphone. Du kan även koppla butiken till bland annat sociala medier och utskick av nyhetsbrev. Dessutom ingår ett transportadministrationssystem som hanterar alla sändningar och transportörer på ett och samma ställe.

Behöver tips och råd om hur du ska lägga upp webbutiken eller hjälp med något så har du alltid fri support för snabb vägledning.

Erbjud dina kunder flera sätt att betala

I paketet ingår betalväxel som är en betalterminal på nätet som är nödvändig för att du ska kunna erbjuda flera olika betalsätt. Något som i sin tur stärker ditt företags trovärdighet och attraktionskraft vilket gynnar din försäljning.
När du tecknar vårt e-handelspaket ingår de tre vanligaste betalsätten – kortbetalning, direktbetalning och faktura.

Kortbetalning

Det mest effektiva betalsättet och därför en självklar del av en webbutik idag. Ett välkänt betalsätt som kan användas av kunder i Sverige och utomlands. Pengarna kommer in på ditt företagskonto redan dagen efter.

Direktbetalning

Kunden loggar in i sin internetbank, slutför betalningen och loggar ut. Något som många  kunder upplever extra tryggt och säkert. Fördelar för dig är att du slipper fakturor och postförskott samtidigt som du får betalt i förskott då pengarna kommer in på företagskontot direkt. Direktbetalning erbjuds till dig som är ansluten till Swedbank och Sparbankernas internetbank.

Faktura

Ett enkelt betalsätt för kunden som bara anger sitt personnummer. Dessutom slipper du lägga tid på faktureringen – det sköter vår partner PayEx.
 
Vill du enbart ha betallösningarna?
Om du hellre vill bygga webbutiken på egen hand men fortfarande är intresserad av betalpaketet går det också bra.