Är du en av de många som idag använder värdepapperstjänsten i internetbanken? Med den nya mobila värdepapperstjänsten får du information i realtid och kan ta köp- och säljbeslut direkt i mobilen. Inloggningen är densamma som för Internetbanken.

För dig som är intresserad av börs och placeringar innebär värdepapperstjänsten att det blir lättare att hantera den egna aktieportföljen. Thomas Karlsson informationsansvarig för Värdepapperstjänsten berättar mer:
– Med värdepapperstjänsten i Mobilbanken Företag blir du inte längre låst vid din dator för att hålla dig fullt uppdaterad. Du kan följa och justera din portfölj, var du än befinner dig. Till exempel i pausen mellan två möten. Det blir enklare att fokusera på företagandet istället för att lägga ner onödig tid på banken.

I värdepapperstjänsten får du också tillgång till realtidsuppdaterade nyheter. Aktie-tv ger dig analyser och kommentarer om aktuella ekonomiska händelser. En praktisk funktion är även att du kunna lägga automatiska bevakningsordrar och följa en kurs som svänger. 

– I den första versionen av appen som nu finns ute fokuseras det på aktier. Men planer finns att också att ta med fonder i en kommande version, avslutar Tomas.