Varje dag söker miljontals användare på Google efter produkter och tjänster, och många av dem söker troligen efter just det som ditt företag erbjuder. Google är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg som kan hjälpa dig att utöka din verksamhet. Om du vill göra ditt företag synligt för potentiella kunder precis när de söker efter dina produkter eller tjänster kan annonsering i söknätverket vara något som passar dig.
 
Vad är AdWords och är det rätt för mig?
AdWords är Googles produkt för annonsering online. AdWords kan hjälpa dig att nå nya kunder, öka antalet besökare till din webbplats och få ditt företag att växa. Via Google AdWords kan du skapa annonser för dina produkter och tjänster som visas bredvid eller ovanför Googles sökresultat. Genom att klicka på din annons kommer kunden direkt till din webbplats. Du avgör själv hur mycket du är villig att betala och du betalar bara när någon klickar på din annons och besöker din webbplats.
 
Erbjudande:
Få 1000kr att annonsera för på Google
Som kund i Swedbank och Sparbankerna får du just nu ett unikt erbjudande – vi bjuder på 1000kr att annonsera för på Google när du skapat ett AdWords-konto och spenderat dina första 250kr. Du får även personlig rådgivning och upp till tre månaders kostnadsfri hjälp med din första AdWords-kampanj. Ring 020-140 43 38 eller läs mer här.AdWords kan även hjälpa dig att nå fler kunder i ett visst geografiskt område. Du kan rikta dina AdWords-annonser mot potentiella kunder i specifika länder, städer eller utvalda områden. Det innebär att dina annonser bara visas för potentiella kunder i det geografiska område som du väljer.
 
Nå kunder via mobiltelefoner
Miljontals människor ansluter till internet via sina mobiltelefoner för att hitta produkter och tjänster och för att söka efter företag. Med AdWords kan du välja att visa dina annonser i sökresultat på mobiltelefoner och lägga till ett telefonnummer i din annons så att kunder kan ringa dig direkt från din annons.
 
Kom igång nu!
Ring Googles experter på 020-140 43 38 för gratis starthjälp. Vi bjuder även på 1000 kr att annonsera för när du annonserat för 250 kr.

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2013.

Källa: Google