– Det här är ännu ett steg mot att vi kan erbjuda en ännu mer heltäckande mobilbank och hjälpa våra kunder att få bättre kontroll på företagets ekonomi. Om du inte redan gjort det, ladda ner den uppdaterade appen så att du får nytta av de nya funktionerna, säger Linn Hjortsberg, affärsutvecklare på Swedbank. 

Det här är de nya funktionerna i mobilbanken:

Koll på intäkterna. Med bankgiroprognos kan du se vilka bankgirobetalningar som är på väg in. Gå in under Kontohistorik, vardagar mellan kl. 10-13. 

Koll på e-fakturorna. När det kommer en e-faktura får du en notis i mobilbanken, så att du vet att den ligger där. Sedan är det bara att logga in, kontrollera att allt stämmer och betala.

Göra internationella betalningar. Du som gör och tar emot internationella betalningar kan använda mobilbanken företag för att ta fram IBAN och BIC för företagets kontonummer.

Mer detaljerad transaktionshistorik. Nu får du bland annat reda på om det är en insättning eller en inbetalning och när den är bokförd på kontot.

Mer exakta värden på råvaror och valutor. Under Råvaror och valutor får du numera fyra decimaler på värdena. Du får med andra ord ett mer rättvisande värde på den råvara och valuta du följer.  

Omvandla valutor. Räkna fram och få en översikt över olika valutors värden. Funktionen finns under Kalkyler.