Råd och hjälp alla dagar

På Telefonbanken får du hjälp med företagets affärer sju dagar i veckan. Enklast och snabbast går det om du kan legitimera dig med din kod till Telefonbanken Personlig service. Har du enskild firma kan du skaffa koden i Internetbanken. Annars får du besöka närmaste bankkontor. Du når Telefonbanken på 0771 – 12 20 00.

Mobilbanken företag gör det möjligt

Med Mobilbanken kan du sköta företagets ekonomi när du vill, var du vill. Du kan hålla koll på likviditeten, betala, överföra och handla med både aktier och fonder. Dessutom kan du få information om andra företag och notiser för bättre koll. Du skaffar Mobilbanken genom att ladda ner den kostnadsfria appen i App Store eller Google Play.

Läs mer om Mobilbanken

Kort utan årsavgift

Du som har företagspaketet Bättre Affärer kan få ett Visa Business Card utan årsavgift (ordinarie pris 450 kr). Med Visa Business Card kan du jämna ut svängningar i kassaflödet. Alla dina inköp samlas på en faktura som du betalar månaden efter. Du får rabatt på bensin, hyrbil och hotell. Tjänstereseförsäkring finns som tillval.

Läs mer om Visa Business Card

Koll på behörigheterna

Innan du och personalen försvinner på sommarledighet, kolla behörigheterna i Internetbanken, så att det alltid finns någon som kan sköta betalningarna. Du skapar behörigheter under fliken Administration i Internetbanken.

Läs mer om Behörigheterna i internetbanken

Förbered företagets betalningar

Lägg in alla räkningar i Internetbanken, så att de betalas automatiskt på förfallodagen. Se bara till att det finns pengar på kontot. Du kan alltid ändra eller ta bort betalningar fram till vardagen före förfallodagen.

Se demo av Bankgiro- och Plusgirobetalningar i Internetbanken

Skaffa automatisk bevakning

Under Beställ tjänster och Tillval i Internetbanken finns en funktion som heter Anslut bevaka ärenden. Med tjänsten kan du t ex få information i fall en betalning avvisas, du får nya e-fakturor eller om någon betalat in pengar via Swish.

Berätta när du är tillbaka

Lägg in ett meddelande i din e-post och din telefon så att kunderna vet när du är tillbaka och vem de kan nå under tiden.

Nu kan du njuta av en välförtjänt ledighet
och ladda batterierna inför hösten!