Med e-bokföringen synkas det som händer på ditt företagskonto direkt med din bokföring. Alla händelser förs automatiskt över i bokföringen och du får förslag på hur du ska bokföra dem. Eftersom det mesta som rör företagets ekonomi påverkar företagskontot behöver du inte oroa dig för att missa kvitton eller händelser – så länge de finns på företagskontot finns de också i bokföringen. 

Minimerar risken för fel 

Det enda du behöver göra är att godkänna eller ändra de förslag på konto som bokföringsprogrammet presenterar. Du bockar helt enkelt av listan med konteringar och bokföringen är klar. Effektivare och enklare än så kan det knappast bli. 

Eftersom din bokföring följer transaktionerna på ditt företagskonto, har du en stadig ryggrad i bokföringen, som du vet alltid stämmer med verkligheten. Det minimerar risken för fel och misstag.

Har du affärshändelser som inte registreras på ditt företagskonto, till exempel om du gör ett utlägg, kan du enkelt lägga in det i bokföringen manuellt. 

E-bokföringsprogrammet skapar kontinuerligt moms-, resultat- och balansrapporter så att du enkelt kan ha koll på ekonomin. Med e-bokföringen har du hela företagets ekonomi och bokföring på ett ställe – i internetbanken. 

Det här kan du också göra i e-bokföringsprogrammet:

  • Skapa fakturor och skicka via papper eller e-post
  • Få automatisk avprickning av fakturor (bra om du skickar många fakturor)
  • Budgetera
  • Beställa e-fakturatjänster