I samarbete med Juristbyrån erbjuder Swedbank dig en kostnadsfri Livsbesiktning® för företagaren.

 – Alla företagare behöver ha en plan för att undvika dyra och tråkiga konsekvenser vid olika typer av situationer, säger Klas Skoog, marknadschef på Juristbyrån.

Fokus på familj och kompanjonskap

 En Livsbesiktning® för företagaren går till så att du tillsammans med någon av Juristbyråns jurister, som finns över hela landet, går igenom de juridiska aspekterna av ditt företagande med fokus på familj och kompanjonskap. 

– Vi kartlägger situationen och diskuterar igenom vad som behöver göras. Ska det skrivas testamenten, kompanjonavtal, äktenskapsförord eller andra avtal? Den inledande kartläggningen är kostnadsfri. Vill man sedan köpa tjänster av oss är det förstås fullt möjligt, men det är helt frivilligt, säger han.

En Livsbesiktning för företagaren är värd cirka 1 900 kronor.